Ponuka
× Domov Xoops Novinky Fórum Na stiahnutie
Užívateľ
Registrácia Prihlásenie
Vyhľadávanie
D-Transport: modul na sťahovanie pre XOOPS
(platený modul)
Moduly | 23.5.2017 | 1554   
Modul D-Transport z dielne Eduarda Cortesa ponúka veľa funkcií, ktoré pomáhajú pri správe sťahovaní. Má pokročilé funkcie, ktoré z neho robia najlepšiu voľbu. Je intuitívny, vybavený prehľadným ovládacím panelom a umožňuje aj zabezpečiť súbory heslom.

D-Transport je modul pre sťahovanie, ktorý umožňuje spravovať časť stiahnuteľných súborov priamo v XOOPS. Tento modul má do tohto okamihu množstvo funkcií, ktoré sa v iných podobných moduloch nevyskytujú. Okrem toho je jeho administratívne rozhranie veľmi praktické a ľahko ovládateľné a dizajn rozhrania umožňuje ľahko prispôsobiť existujúcu tému alebo vytvoriť štandardne nové štýly.


D-Transport


Vďaka systému granulárnych oprávnení Common Utilities umožňuje modul D-Transport riadiť konkrétne povolené akcie pre každú existujúcu skupinu v systéme.
Publikovanie, správa a realizácia akcií so súbormi je mimoriadne jednoduchá úloha. Ovládací panel umožňuje rýchly prístup k najdôležitejším vlastnostiam sťahovania a poskytuje úplnú kontrolu nad dátami.
Každá verejná položka môže obsahovať viac súborov na stiahnutie. Pre oveľa jednoduchšie riadenie je možné súbory organizovať do skupín. To umožňuje lepšiu údržbu verzií.
Modul D-Transport umožňuje získať jednotlivé štatistiky pre každý sťahovaný súbor uverejnený na Vašich webových stránkach, takže budete môcť prijímať rozhodnutia podľa popularity, denného správania atď.
Dizajn modulu je založený na systéme šablón, ktorý mu dáva impozantný vzhľad, je ľahko ovládateľný a plne funkčný. Okrem toho môže byť prispôsobený Vašim webovým stránkam.


D-Transport


Všetci používatelia s povolením na publikovanie, budú mať prístup do vlastného ovládacieho panela, odkiaľ môžu súbory na stiahnutie vytvárať, upravovať, odstraňovať alebo vykonávať iné operácie. A to najlepšie: kontrola nad všetkými povoleniami.


Niektoré z funkcií, ktoré D-Transport ponúka:

- prehľadný Ovládací panel so štatistickými údajmi a stavom systému
- správa licencií súborov na stiahnutie
- správa platforiem pre sťahovanie
- organizácia sťahovania podľa kategórií a štítkov
- bezpečné preberanie s ochranou heslom
- Ovládací panel používateľa
- výstrahy nečinnosti
- viaceré súbory na stiahnutie
- správa snímok obrazovky pre každú položku
- rozšírené ovládanie edícií a odstraňovanie stiahnutí
- štatistiky podľa súboru
- hlasovanie prostredníctvom sťahovania
… a oveľa viac.

Modul D-Transport si môžete vyskúšať tu:
https://dev.rmcommon.com/downloads


Možnosť rozdelenia súborov do kategórií:

D-Transport


Viac súborov pre jednu položku:

D-Transport


Zaujímavý dizajn:

D-Transport


Používatelia riadia svoje súbory:

D-Transport


Tento modul je však platený.
Pokiaľ si zakúpite modul D-Transport, získate teraz automatické aktualizácie na rok zadarmo od dátumu kúpy. V priebehu jedného roka získate bezplatnú technickú pomoc - zahŕňa riešenie problémov, poradenstvo a technickú podporu. Pri nákupe získate úplne bezplatne doplnok Advanced Forms Pro, ktorý bežne stojí 65 dolárov. Tento plugin obsahuje nové polia formulára, ako sú opakovače, selektor krajiny, volič ikon, prepínač obrázkov, posuvníky, webfonty atď.
P.S. v tomto momente môžete ešte získať modul D-Transport s 50% zľavou!

Modul je možné zakúpiť na jeho domovskej stránke:
https://www.eduardocortes.mx/en/d-transport/

Pre fungovanie modulu D-Transport budete potrebovať:
PHP7+, MySQL 5.5+, Common Utilities 2.3+
FACEBOOK / komentáre k článku